Opskrifter

Champignontærte

Lørdag, 26. maj 2012af Redaktion
En hurtig og god tærte, der kan spises både varm og kold. Bag evt. tærten i små portionsforme lige til madpakken

(3 pers.)

1 færdig tærtedej
2 gl. champignon i skiver (2 x 170 g)
1 løg
1 spsk. olie
100 g spinat
2 fed finthakket hvidløg
1 bdt. hakket persille
Salt og peber
3 æg
1½ dl fløde 9 og 100 g feta

Rul dejen ud, læg den i en 28 cm stor tærteform og prik den med en gaffel. Forbag tærtebunden i ovnen ved 200° i 15 min., til den er gylden. Lad champignonerne dryppe af i en sigte. Skær løget i tern og svits dem i olien sammen med champignon og hvidløg. Tilsæt spinat og hakket persille og smag til med salt og peber. Pisk æggene med fløden og smuldr fetaen heri. Fordel champignonfyldet i tærtebunde og hæld æggemassen over. Bag tærten i ovnen ved 200° i 30 min. Server tærten med en god tomatsalat.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Lækre opskrifter med champignon...


Pasta med champig-
non a la creme

Sprøde hapser

Sprøde kurve med
skinke og champig-
non

Persillestegt kylling
med gratineret
champignon

Champignonbøf













Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop