Opskrift på knækbrød med rugmel, frø og kerner
Hjemmebagte knækbrød med rugmel, frø og kerner giver en lækker sprødhed og fyldig smag. Perfekt som en sund snack eller sammen med ost og pålæg.
Af
Af: Nadia Mathiasen. Foto: Stine Christiansen.

Foto: Stine Christiansen.
Annonce
30 min
8 personer
Ingredienser:
2 dl rugmel
½ dl finvalsede havregryn
½ dl hørfrø
½ dl sesamfrø
½ dl solsikkekerner
½ dl græskarkerner
1 tsk. flagesalt
1 dl vand
3 spsk. olivenolie
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 180º varmluft.
- Bland alle de tørre ingredienser i en skål, og rør vand og olie i.
- Rul dejen tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir, så den passer til en bageplade.
- Flyt bagepapiret med den udrullede dej over på en bageplade.
- Skær den i firkanter i ønsket størrelse.
- Sæt bagepladen i ovnen i 15-20 minutter, til de er sprøde og gyldne.
- Afkøl helt på en bagerist, og opbevar i en lufttæt beholder.

Forretter & Tilbehør
Knækbrød med ramsløgsblade
Annonce








