Opskrifter

Flute i hævekurv

Søndag, 26. januar 2014af Redaktionen
Lækkert, hjemmelavet flute

Ingredienser til flute i hævekurv

25 g gær
3 dl vand
1 tsk. salt
2 tsk. flydende honning
75 g valsede speltflager
100 g fuldkorns­hvedemel
300 g hvedemel

Fremgangsmåde til flute i hævekurv

Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt, honning og speltflager. Rør melet i, ælt dejen godt igennem og lad den hæve i 45 min. Slå dejen ned og tril den til en pølse. Læg dejen i en meldrysset hævekurv og lad den hæve et lunt sted i 1 time. Vend forsigtigt dejen ud på en plade med bagepapir og bag flutet ved 200° i ca. 30 min.

Bageopskrift: Kristina Marckmann


JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Boller med ost og gulerødder
Nemme rugbrød


Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop