Flute med græskarkerner og spelt

(3 stk.)15 g gær½ liter vand2 dl kærnemælk eller tykmælk2 dl græskarkerner1 tsk. honning1 spsk. olie (gerne græskarkerneolie)1 spsk. saltCa. 300 g
Af
af X

(3 stk.)

15 g gær
½ liter vand
2 dl kærnemælk eller tykmælk
2 dl græskarkerner
1 tsk. honning
1 spsk. olie (gerne græskarkerneolie)
1 spsk. salt
Ca. 300 g speltmel
Ca. 150-200 g hvedemel

Pynt:
Græskarkerner og birkes

Rør gæren ud i vand. Tilsæt mælk, kerner, honning, olie, salt og speltmel. Tilsæt så hvedemel, til konsistensen er som tyk grød. Sæt dejen i køleskabet til dagen efter. Tilsæt dernæst så meget mere hvedemel, der er behov for, til man kan forme flute med to skeer. Lav tre store flute og lad dem efterhæve ca. ½ time. Drys med kerner og birkes. Bages ved 200° i 20 min.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.