Opskrifter

Galopgifler med marmelade

Fredag, 2. juli 2010af Redaktion
Nemme at lave og gode til kaffen eller picnickurven

100 g smør
80 g sukker
1 æg
1½ dl mælk
350 g mel
3 tsk. bagepulver
Sammenpisket æg til pensling

Fyld
Marmelade


Rør smør og sukker godt. Tilsæt æg og mælk. Bland mel og bagepulver og kom det i dejen. Ælt den sammen. Del dejen i 4 stykker, rul hvert stykke til en cirkel 2-3 mm tyk og skær den i 6 trekanter. Læg omkring ½ tsk. marmelade på hver trekant og rul dem sammen. Læg giflerne på plade med bagepapir og snippen nedad. Pensl med æg og bag dem på midterrillen ved 225° ca. 10 min.

Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Mere godt bagværk...
Æble-nøddebrød
Napoleonskager
Nem sommerkage