Hvidløgsnaan

Naanbrød er en fantastisk erstatning til flutes og egner sig særligt godt til de lidt krydrede retter. Få her en opskrift på naanbrød med hvidløg.
Af
Af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger.

Ingredienser til hvidløgsnaan:

(12 stk.)

25 g gær
2 dl vand
3 spsk. mælk
1 æg
2 tsk. salt
500 g hvedemel
½ dl rapsolie
2 fed hvidløg
2 spsk. nigellafrø

Prøv også: Klassiske, indiske naanbrød

Fremgangsmåde:

Rør gæren ud i vand og rør mælk, æg og salt i.
Tilsæt melet, ælt dejen godt igennem, til den er helt glat, og stil den til hævning i 45 min.
Del dejen i 12 stykker, rul dem helt flade og læg dem på en plade med bagepapir.
Bland olien med presset hvidløg.
Pensl brødene med hvidløgsolien, drys med nigellafrø og sæt dem ind under grillen i ovnen i 5 min., til de er gyldne og gennembagte.

Se også: Tomatboller

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.