Ingredienser til italiensk brød med kerner
(1 stk. italiensk brød )
6 dl kogende vand
1 dl knækkede hvedekerner
15 g gær
250 g durummel
1½ tsk. salt
1 tsk. sukker
400 g hvedemel
Sådan laver du italiensk brød
Hæld vandet over kernerne og lad dem trække i 15 min. Smuldr gæren i vandet med kernerne og rør durummel, salt og sukker i. Tilsæt hvedemelet og rør, til dejen er ensartet. Dæk skålen til og stil dejen i køleskabet i 8-12 timer, f.eks. natten over. Hæld dejen ud på en plade med bagepapir, form den til et brød og drys med lidt durummel. Stil brødet i ovnen ved 250° og bag det i 8 min. Sænk temperaturen til 180° og lad det bage videre i 30 min.
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Ruggrynsboller
Norsk fiskesuppe
Masser af godt brød
Find opskrifter på groft brød, lyst brød og skønne boller - her er lidt for enhver smag...
Masser af godt brød










Stort, krydret landbrød
Et dejligt, krydret madbrød, som kan bruges på en buffet
Find opskriften her...






Valnøddebrød med porter
Et dejligt, ganske let sødligt brød med valnøddesmag, som passer både som madbrød og til ost og pølse
Find opskriften her...




















Speltboller med yoghurt
Boller med bid - dejen skal æltes længe så brug æltekroge eller røremaskine
Find opskriften her...


Foccacia med hvidløg og rosmarin
Lækkert og smagfuldt italiensk madbrød, der er et godt alternativ til de traditionelle flutes
Find opskriften her...


Æbleboller med tranebær
Bollerne holder sig lækre saftige i flere dage pga. de revne æbler
Find opskriften her...






Boller fra fryseren
Bollerne formes og hæver, inden de fryses ned. Så skal de bare en tur i ovnen, mens morgenkaffen laves
Find opskriften her...


Godmorgenbrød
Et superlækkert brød der holder sig frisk i flere dage viklet i et rent viskestykke
Find opskriften her...

