Ingredienser til lakrids-cupcakes
(12 stk.)
140 g blødt smør
140 g mørk rørsukker
1 spsk. lakridssirup
2 æg
140 g mel
1 tsk. bagepulver
½ dl fløde
40 g lakridsbolcher
Frosting
300 g flormelis
100 g blødt, usaltet smør
1 spsk. mælk
½ tsk. vaniljeessens
1 spsk. lakridssirup
Vi elsker muffins!
![]() |
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal. Se vores muffins her |
Fremgangsmåde til lakrids-cupcakes
Rør smør, sukker og lakridssirup godt sammen og rør æggene i et ad gangen. Bland mel og bagepulver og vend det i dejen skiftevis med fløden. Knus bolcherne og vend dem i dejen.
Kom dejen i 12 forme, bag dem ved 175° i 25 min. og lad dem afkøle. Pisk flormelis og smør sammen og del blandingen i to portioner. Rør mælk og vanilje i den ene portion og lakridssirup i den anden.
Kom smørcremerne i hver sin sprøjtepose med stjernetylle og dekorer kagerne.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Du kan finde mange flere cupcakes her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop