Opskrifter

Løgbrød med krydderurter

Torsdag, 25. august 2011af Redaktion
Brødet er en mellemting mellem pizza og focaccia og smager rigtig godt

Dej
25 g gær
2½ dl håndvarmt vand
1 spsk. salt
Ca. 300 g pizzamel

Fyld
1 stort løg
4 spsk. olivenolie
1 lille håndfuld friske timianblade
1 spsk. grofthakket rosmarin
½ tsk. salt
Groftkværnet peber
1-2 spsk. grofthakket persille

Smuldr gæren og rør den ud i vandet. Tilsæt salt og mel og ælt dejen godt, så den bliver blank og sej. Hæld dejen ud på et bord med bagepapir og lad den hæve 1 time. Skær løget i skiver og svits det mørt i 2 spsk. olie. Køl det lidt af.
Varm ovnen til 250° med en plade i ovnen, så den bliver varm. Tryk dejen ud som en pizza på bagepapiret. Fordel løg, krydderurter, salt og peber og dryp 2 spsk. olivenolie over. Træk bagepapiret over på den varme plade. Bag brødet på midterrillen 15-20 min., til det har fået farve. Drys persille over.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

FINE PORCELÆNSKRUS

Søde, røde porcelænskrus fra Falby med hvide prikker. Krusene kan købes for 25 kr. pr. stk. i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Pizzabanditter
BLT-sandwich
Foccacia med soltørrede tomater



Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop