Ingredienser til doughnuts
(16 stk.)
50 g smør
275 g mel
4 spsk. sukker
1 æg
25 g gær
1 dl mælk
1 l solsikkeolie
4 spsk. syltetøj
4 spsk. sukker
Vi elsker muffins!
![]() |
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal. Se vores muffins her |
Fremgangsmåde til doughnuts
Smuldr smørret i melet og tilsæt sukker og æg. Rør gæren ud i mælken, rør det i melblandingen og ælt dejen godt igennem. Dæk dejen til og stil den til hævning i en time. Del dejen i 16 stykker, tril dem til små, flade kugler og lad dem efterhæve i 30 min. Varm olien op til 190° (når den straks syder om enden af en tandstik) og kom 2-3 doughnuts i ad gangen. Bag dem gyldne i olien og lad dem kort dryppe af på et stykke køkkenrulle. Kom syltetøjet i en sprøjtepose med en spids tylle, sprøjt ca. en teskefuld i hver og tril de stadig lune doughnuts i sukkeret.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Kopkager
Æbledrømme med kokos
Muffins med hindbær
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop