Opskrifter

Morgenboller med banan

Tirsdag, 16. august 2011af Redaktion
Gode, grove morgenboller, der får naturlig sødme fra bananerne, der gerne må være næsten overmodne

15 g gær
1 dl vand
4 modne bananer
1 spsk. sukker
½ tsk. salt
75 g tørret tranebær
175 g grahamsmel
350 g mel
Æg til pensling

Rør gæren ud i vandet, mos bananerne og vend dem i. Rør sukker, salt, tranebær og grahamsmel i, ælt dejen sammen med melet og stil den på køl i 6-8 timer. Form dejen til boller, pensl med æg og bag dem ved 180° i 20 min.

Bageopskrift: Kristina Marckmann

FINE PORCELÆNSKRUS

Søde, røde porcelænskrus fra Falby med hvide prikker. Krusene kan købes for 25 kr. pr. stk. i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Louises minisnackbrød
Smørhorn
Fyldte boller

Klik her og find masser af opskrifter i det store brød-galleri...

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop