Luftige naanbrød med både gær og bagepulver

Disse hurtige naanbrød er lidt mere pita-agtige. Prøv dem enten til indiske retter, som brød til måltidet eller med fyld.
Af
af Aase Dotterud
1 t og 30 min
6 stk

(6 stk.)

2 dl mælk
2 spsk. sukker eller honning
25 g gær
1 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
4 spsk. olivenolie
3 dl yoghurt naturel eller Skyr
Ca. 600 g hvedemel

Lun mælken, til den er fingervarm. Opløs gæren i mælken og rør sukkeret i. Lad blandingen stå i ca. 15 min. Rør salt, bagepulver, olivenolie, yoghurt og så meget hvedemel i, at dejen er smidig og slipper skålen. Lad dejen hæve en time under plast eller klæde for at holde på fugten.
Ælt dejen igennem på et meldrysset bord og del den i 6 stk. Tryk bollerne flade og rul dem ud, så de kun er ca. ½ cm tykke. Læg dem på en papirbeklædt bageplade. Bag brødene midt i ovnen ved 275° (hvis muligt) i 2-4 min., vend dem undervejs.

Bageopskrift: Aase Dotterud


Find flere opskrifter her...
Oste-skinkeboller
Morgen naan
Indisk pizza

Klik her og find masser af opskrifter i det store brød-galleri...

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.