Opskrifter

Pære-marcipankage

Mandag, 12. november 2012af Redaktion
En himmelsk mundfuld

Ingredienser til pære-marcipankage

(Ca. 20 stk.)

Bund
500 g marcipan
4 æg
2 spsk. kakao

Fyld
3 æg
1 dl sukker
200 g mandler
3-4 pærer

Låg
150 g hvedemel
1½ dl sukker
75 g blødt smør
50 g mandelflager

Sådan gør du
Låg: Bland mel, 1 dl sukker og smør til en jævn masse. Bland halvdelen af mandelflagerne i og sæt blandingen til side.

Bund: Smuldr elle riv marcipanen og rør æggene i et ad gangen. Rør kakaoen i. Kom dejen i en papirbeklædt form på ca. 25 x 35 cm. Bag bunden midt i ovnen ved 175° i ca. 15 min.

Fyld: Pisk æg og sukker let og luftigt og rør mandlerne i. Fordel fyldet på bunden. Skræl pærerne, skær dem i smalle både og læg dem på fyldet. Fordel låget over kagen og drys resten af sukkeret og mandelflagerne over. Bag kagen midt i ovnen ved 175° i ca. 25 min.

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Bageopskrift: Boel Ottimer

Find flere opskrifter her...
Nøddekage
Æblekage bagt i lag

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop

Kager i bradepande