(4 pers.)
1 færdig fuldkornstærtedej
1 hakket løg
250 g champignon i skiver
Olie til stegning
200 g skinke i stirmler
200 g pikant friskost
1 bdt. finthakket purløg
Tilbehør
Frisk salat
Beklæd et 26 cm, smurt tærtefad med dejen, prik med en gaffel og bag den ved 200° i 10 min. Svits løg og champignon i lidt olie på en pande, til de er gyldne.
Tilsæt skinkestrimler og lad dem svitse med et par min. Bland skinkeblandingen med friskost og hakket purløg og kom fyldet i tærtebunden. Bag tærten midterst i ovnen ved 200° i 40 min.
Lad tærten afkøle lidt og server med en god salat.
Madopskrift: Heidi Jensen
Godt redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen
Find flere opskrifter her...
Kartoffelgratin med parmesan
Janssonstærte
Tærter med svampe og blå ost
Find mange flere tærter her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop