Pølse-tomattærte

30 min.(4 pers.)1 pakke færdig, salt tærtedej1 lille glas færdig tomatsovs (pizzasovs)4 krydrede pølser (små medistergrillpølser)75 g soltørrede
Af
af X

30 min.
(4 pers.)

1 pakke færdig, salt tærtedej
1 lille glas færdig tomatsovs (pizzasovs)
4 krydrede pølser (små medistergrillpølser)
75 g soltørrede tomater i olie
1 kugle mozzarella
25 g friskrevet parmesan


Rul dejen ud og for en form. Forbag i 10 min. ved 200°. Kom så tomatsovsen ved. Pil skindet af pølserne og bræk dem i mindre stykker. Bland hakkede soltørrede tomater med kødet og kom det i tærten. Hæld skiver af mozzarella over og drys med parmesan. Sæt i ovnen ved 200° i 20-25 min. Server med grøn salat.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.