Opskrifter

Snegle med chorizo og mozzarella

Søndag, 28. januar 2018af Kristina Marckmann, Foto: Carina Krüger.Foto: Carina Krüger.
Lækre snegle til madpakken med grovmel, chorizo, tomat og mozzarella.

Ingredienser til snegle med chorizo og mozzarella

(25 stk.)

25 g gær
3½ dl mælk
1 spsk. olie
1 tsk. salt
125 g grahamsmel
375 g hvedemel
100 g chorizo
4 tomater
1 spsk. tomatpuré
2 tsk. oregano
½ tsk. salt
150 g revet mozzarella
1 æg til pensling

Alternativ til snegle med chorizo og mozzarella: Lækker frokosttærte

Fremgangsmåde

Lun mælken og rør gæren ud heri. Tilsæt olie, salt og mel og ælt dejen godt igennem. Stil dejen til hævning i ca. ½ time. Skær chorizoen i små tern. Blend tomaterne med puré, oregano og salt og vend chorizo-ternene i.
Rul dejen til en firkant på ca. 45 x 45 cm og fordel tomatblandingen på dejen. Drys osten over og rul dejen sammen om fyldet som en roulade. Skær rouladen i 2 cm tykke skiver, læg dem på en bageplade og pensl dem med æg. Bag sneglene midt i ovnen ved 190° i 12 min.