Opskrifter

Sprøde rugbrøds­-småkager

Onsdag, 29. juni 2011af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Kiss Mejl fra Roskilde. Se hendes opskrift på sprøde rugbrøds­-småkager her

(140 stk.)

200 g ymerdrys (fremstilles af rugbrød)
200 g alm. hvedemel
100 g havregryn
200 g sukker
1 tsk. kanel
2 tsk. natron
3 æg
200 g smeltet smør

Bland ymerdrys, mel, havregryn, sukker, kanel og natron og rør æg og smeltet smør i. Sæt dejen i små toppe på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem ved 200° i 12 min. Lad kagerne afkøle på pladen og opbevar dem i en kagedåse, så de bevarer sprødheden.

Bageopskrift: Kiss Mejl

PRAKTISK KOGE- OG SKYLLENET

Kog forskellige grønsager på én gang med koge- og skyllenettet fra Lékué.
Køb det for 99 kr. i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Myslibarer
Krydderskorper
Chokoladecookies







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop