Det skal du bruge til sprøde stænger:
200 g smør
200 g sukker
1 æggeblomme
1 spsk. lys sirup
½ tsk. kanel
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. natron
300 g hvedemel
Pynt:
Æg
Hakkede mandler
Evt. perlesukker
Prøv også: Sprøde stænger med røgdip
Sådan laver du stængerne
Rør smør og sukker godt sammen.
Rør resten af ingredienserne i og ælt dejen.
Del den i seks portioner.
Tril disse til pølser, læg dem på plader med bagepapir og tryk dem flade.
Pensl dem med æg og drys med mandler og evt. sukker.
Bag stængerne midt i ovnen ved 175° i ca. 10 min.
Skær derpå stængerne i smalle kager på skrå, mens de stadig er varme.
Lad dem afkøle på en rist og opbevar dem i en lufttæt boks.
Du kan finde flere lækre småkager i galleriet nedenunder.
Skønne småkager




Nøddepleskner
Sprøde kager helt uden mel, men med masser af nødder, der holder sammen på dejen
Find opskriften her...
2 / 19














Klejner og pebernødder
Klassisk julebag, der vækker glæde hos store og små
Find opskrifterne her...
9 / 19

















