Opskrifter

Toscatærte uden mel

Tirsdag, 26. februar 2013af Redaktion
Man kan sagtens bage dejlige kager uden gluten, her er en rigtig klassiker Mad til særlige gæster... glutenfri

Ingredienser til toscatærte uden mel

(5 stk.)

150 g marcipan
150 g sukker
125 g blødt smør
100 g kogt kartoffel
2 æg
50 g fuldkornsrismel

Fyld
50 g smør
50 g sukker
1 spsk. fløde
100 g mandelflager

Fremgangsmåde

Riv marcipanen og bland den med sukker og smør. Rør æggene i et ad gangen, mos kartoflen og rør den i dejen sammen med melet. Kom dejen i 5 små portionstærteforme og bag dem ved 200° i 15 min. Kom smør, sukker og fløde i en gryde og giv det et opkog. Vend mandelflagerne i og fordel fyldet over bundene. Bag tærterne i yderligere 10 min., til fyldet bliver gyldent.

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Bageopskrift: Kristina Marckmann


Mere glutenfrit...
Succeskage
Glutenfri gulerods-kokos-muffins

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop