Opskrifter

Appelsinsandkage

Lørdag, 9. november 2013af Redaktionen
Den skønneste appelsinsandkage til kaffebordet

Ingredienser til appelsinsandkage

300 g smør
300 g sukker
4 æg
300 g mel
1 tsk. bagepulver
2 usprøjtede appelsiner
100 g flormelis
Evt. kandiseret appelsinskal til pynt

Fremgangsmåde til appelsinsandkage

Rør smør og sukker blødt og rør æggene i et ad gangen. Bland mel, bagepulver og revet skal fra appelsinerne og rør det i dejen. Kom dejen i en smurt randform og bag den ved 200° i 60 min.

Pres saften af appelsinerne, rør en glasur af 1½ spsk. appelsinsaft og flormelis og hæld resten af appelsinsaften over den varme kage lidt efter lidt. Lad kagen blive helt kold, vend den ud på et fad og pynt den med glasur og evt. kandiseret appelsinskal.

Bageopskrift: Kristina Marckmann


JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Kringle
Sønderjysk kartoffelkage
En hel verden af lækre muffins, find din nye ynglings her!


Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop