Ingredienser til muffins med champignon og bacon
100 g bacon i tern
1 spsk. smør
150 g champignon i skiver
120 g mel
½ tsk. bagepulver
1 æg
125 g ricotta
Fremgangsmåde til champignonmuffins
Rist bacontern og champignon i smørret og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Bland mel og bagepulver og vend bacon og champignon i. Pisk æg og ricotta sammen og rør det i melblandingen. Rør godt, til dejen er glat, og kom den i 6 muffinsforme. Bag ved 180° i 25 min. og server dem lune.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Vi elsker muffins!
![]() |
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal. Se vores muffins her |
Find flere opskrifter her...
Madmuffins
Foccacia med tomater og rosmarin
Spinatbrød
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop