Opskrifter

Chokolade-boller i en fart

Onsdag, 26. juni 2013af All Over Press
Nemmere kan det næsten ikke blive. Chokoladebollerne er lækre til en kop kaffe eller måske på morgenbordet på søndag

Ingredienser til chokoladeboller

(16-18 stk.)

325 g hvedemel
70 g kakao
3 tsk. bagepulver
45 g sukker
125 g smør
1 æg
2 dl mælk
½ dl kold kaffe

Glasur
35 g smør
100 g flormelis
½ spsk. kakao
2 spsk. kaffe
1 tsk. vaniljesukker
2 spsk. kokosmel

Fremgangsmåde til chokoladeboller

Bland de tørre ingredienser. Smelt smørret, rør det i melet sammen med æg, mælk og kaffe og pisk. Kom dejen i muffinsforme og bag dem ved 225º i ca. 20 min.

Glasur: Smelt smørret og sigt flormelis, kakao og vaniljesukker i. Rør kaffen i og pisk til en jævn og glat glasur. Fordel glasuren på kagerne og drys med kokos.
Bollernen smager bedst, den dag de er bagt.

Tip: Pynt kagerne med hakkede nødder i stedet for kokosmel.

Vi elsker chokoladekage!

Er du også vild med chokoladekage, så kig med her, hvor vi har samlet nogle af vores bedste opskrifter.
Se vores chokolade-kager her >>

Find flere opskrifter her...
Chokoladekage med blåbær og ost
Kaffebrownie

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop