Chokoladekage med mandeltop
Supernem og lækker! Denne chokoladekage er næsten som konfekt. Servér den som dessert med vaniljeis og frisk appelsin eller nyd den bare til en kop kaffe.
Af
af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger

( Ca. 10 stk.)
Det skal du bruge til chokoladekage med mandeltop:
150 g mørk chokolade 100 g smør 2 æg 50 g flormelis 100 g neutral flødeost ½ dl mandelflager Tilbehør: Appelsiner og flødeskum Prøv også: Luksus chokoladekageSådan laver du chokoladekage med mandeltop
Bræk chokoladen i mindre stykker. Smelt smørret ved svag varme. Kom chokoladen i og lad den smelte sammen med smørret. Rør til en glat sauce og lad den køle af. Pisk æg og flormelis lyst og luftigt. Rør flødeosten i chokoladen og rør til en jævn masse. Vend forsigtigt chokolde/ostemassen i æggene. Kom dejen i en smurt og beklædt springform på 24 cm i diameter og drys mandlerne over. Bag kagen nederst i ovnen ved 200º i 10 min. Kagen er da lidt klæg i midten, giv den et par min. mere, hvis du vil have den mere fast. Pil appelsinerne, del dem i både og fjern forsigtigt de hvide hinder. Hvis du ligesom os elsker chokoladekager, så tag også et gik i chokoladekage galleriet lige her under.Bag lækre chokoladekager