( Ca. 10 stk.)
Det skal du bruge til chokoladekage med mandeltop:
150 g mørk chokolade
100 g smør
2 æg
50 g flormelis
100 g neutral flødeost
½ dl mandelflager
Tilbehør:
Appelsiner og flødeskum
Prøv også: Luksus chokoladekage
Sådan laver du chokoladekage med mandeltop
Bræk chokoladen i mindre stykker.
Smelt smørret ved svag varme.
Kom chokoladen i og lad den smelte sammen med smørret.
Rør til en glat sauce og lad den køle af.
Pisk æg og flormelis lyst og luftigt.
Rør flødeosten i chokoladen og rør til en jævn masse.
Vend forsigtigt chokolde/ostemassen i æggene.
Kom dejen i en smurt og beklædt springform på 24 cm i diameter og drys mandlerne over.
Bag kagen nederst i ovnen ved 200º i 10 min.
Kagen er da lidt klæg i midten, giv den et par min. mere, hvis du vil have den mere fast.
Pil appelsinerne, del dem i både og fjern forsigtigt de hvide hinder.
Hvis du ligesom os elsker chokoladekager, så tag også et gik i chokoladekage galleriet lige her under.
Bag lækre chokoladekager













