Opskrifter

Chokoladekage med mascarpone

Torsdag, 21. august 2008af Redaktion
Bund:8 digestivekiks (ca. 125 g)50 g blødt smørFyld:200 g hvid chokolade100 g mørk chokolade med mint (Lindt)1½ dl piskefløde250 g mascarponePynt

Bund:
8 digestivekiks (ca. 125 g)
50 g blødt smør

Fyld:
200 g hvid chokolade
100 g mørk chokolade med mint (Lindt)
1½ dl piskefløde
250 g mascarpone


Pynt:
Hakket mørk chokolade og Santa Maria kakao og chili

Tilbehør:
Frosne optøede hindbær smagt til med sukker

Læg kiks og smør skåret i mindre stykker i foodprocessor og kør, til det er blandet. Tryk blandingen ud i en form med løs bund ca. 20 cm og stil den koldt. Hak chokoladen i mindre stykker. Kog fløden op, tag gryden fra varmen og tilsæt chokoladen. Rør langsomt, til chokoladen er smeltet. Kom mascarponen i en skål og rør chokoladeblandingen i. Bred fyldet ud i formen. Stil kagen i køleskab mindst 6 timer. Tag kagen ud af formen og pynt med Santa Maria Kakao & Chili (se tip) samt hakket chokolade.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen