Chokoladekage med mascarpone
Bund:
8 digestivekiks (ca. 125 g)
50 g blødt smør
Fyld:
200 g hvid chokolade
100 g mørk chokolade med mint (Lindt)
1½ dl piskefløde
250 g mascarpone
Pynt:
Hakket mørk chokolade og Santa Maria kakao og chili
Tilbehør:
Frosne optøede hindbær smagt til med sukker
Læg kiks og smør skåret i mindre stykker i foodprocessor og kør, til det er blandet. Tryk blandingen ud i en form med løs bund ca. 20 cm og stil den koldt. Hak chokoladen i mindre stykker. Kog fløden op, tag gryden fra varmen og tilsæt chokoladen. Rør langsomt, til chokoladen er smeltet. Kom mascarponen i en skål og rør chokoladeblandingen i. Bred fyldet ud i formen. Stil kagen i køleskab mindst 6 timer. Tag kagen ud af formen og pynt med Santa Maria Kakao & Chili (se tip) samt hakket chokolade.
Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen