Chokolademousse-lagkage
Chokolademousse til dessert er et garanteret hit hver gang!
Af
Tirsdag, 11. april 2017 - 7:15 - af:Helle Brønnum, Foto: Carina Krüger, Redigeret af: Redaktionen

Annonce
Chokolademousse-lagkage
Bunde: 150 g nødder 150 g sukker 3 æg 40 g mel ½ tsk. bagepulver Fyld: 400 g mørk chokolade 3 pasteuriserede æggeblommer 80 g sukker 4 dl piskefløde Pynt: Afskallede hasselnødderChokolademousse smager skønt, men prøv også denne lækre påskekage
Fremgangsmåde
Hak nødderne i en blender. Pisk æg og sukker skummende og kom nødder, mel og bagepulver i. Fordel massen i 3 lagkageforme og bag dem ved 180º i 30 min., til de er gennembagte og lysebrune. Tag dem ud af formene og lad dem køle af på en rist. Smelt chokoladen over vandbad. Lad den køle lidt af, pisk æggeblommerne med sukker og rør det i chokoladen sammen med 1 dl af fløden. Pisk resten af fløden til skum og vend den i chokoladen. Smør moussen mellem lagekagebundene og over dem. Pynt med halve hasselnødder. Stil på køl til servering.Annonce
Annonce