Chokolademousse-lagkage
Bunde:
150 g nødder
150 g sukker
3 æg
40 g mel
½ tsk. bagepulver
Fyld:
400 g mørk chokolade
3 pasteuriserede æggeblommer
80 g sukker
4 dl piskefløde
Pynt:
Afskallede
hasselnødder
Chokolademousse smager skønt, men prøv også denne lækre påskekage
Fremgangsmåde
Hak nødderne i en blender. Pisk æg og sukker skummende og kom nødder, mel og bagepulver i. Fordel massen i 3 lagkageforme og bag dem ved 180º i 30 min., til de er gennembagte og lysebrune. Tag dem ud af formene og lad dem køle af på en rist.
Smelt chokoladen over vandbad. Lad den køle lidt af, pisk æggeblommerne med sukker og rør det i chokoladen sammen med 1 dl af fløden. Pisk resten af fløden til skum og vend den i chokoladen. Smør moussen mellem lagekagebundene og over dem. Pynt med halve hasselnødder. Stil på køl til servering.