Chokolademousse-lagkage

Chokolademousse til dessert er et garanteret hit hver gang!
Af
Tirsdag, 11. april 2017 - 7:15 - af:Helle Brønnum, Foto: Carina Krüger, Redigeret af: Redaktionen
Chokolademousse i lag på tallerken

Chokolademousse-lagkage

Bunde: 150 g nødder 150 g sukker 3 æg 40 g mel ½ tsk. bagepulver Fyld: 400 g mørk chokolade 3 pasteuriserede æggeblommer 80 g sukker 4 dl piskefløde Pynt: Afskallede hasselnødder

Chokolademousse smager skønt, men prøv også denne lækre påskekage

Fremgangsmåde

Hak nødderne i en blender. Pisk æg og sukker skummende og kom nødder, mel og bagepulver i. Fordel massen i 3 lagkageforme og bag dem ved 180º i 30 min., til de er gennembagte og lysebrune. Tag dem ud af formene og lad dem køle af på en rist. Smelt chokoladen over vandbad. Lad den køle lidt af, pisk æggeblommerne med sukker og rør det i chokoladen sammen med 1 dl af fløden. Pisk resten af fløden til skum og vend den i chokoladen. Smør moussen mellem lagekagebundene og over dem. Pynt med halve hasselnødder. Stil på køl til servering.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.