Opskrifter

Chokoladeroulade med bær og fløde

Søndag, 15. juli 2012af Redaktion
Nem at bage – hurtig at pynte, og så smager den fantastisk! Rouladen er bagt med kartoffelmel, så den er glutenfri

3 æg
125 g sukker
60 g kartoffelmel
30 g hasselnødder
2 spsk. kakao
1 tsk. bagepulver

Fyld og pynt
3 dl piskefløde
1 spsk. sukker
Blandede bær, f.eks. jordbær, hindbær og blåbær
Citronmelisse

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Pisk æg og sukker til en æggesnaps. Bland mel, bagepulver og kakao sammen. Mal hasselnødderne groft og bland dem i melet. Beklæd en bradepande på 30 x 40 cm med bagepapir, smør evt. papiret med lidt smør. Kom dejen i og bag kagen ved 240° i ca. 8 min. Vend kagen ud på et fugtigt viskestykke eller på sukkerdrysset bagepapir. Afkøl kagen under bradepanden, så undgår du, at den revner, når den rulles sammen. Pisk fløden med sukker. Dæk den afkølede kagebund med halvdelen af fløden. Fordel nogle bær på fløden og rul kagen sammen fra langsiden.
Læg kagen med samlingen nedad. Pynt kagen med resten af fløden og de sidste bær.

Bageopskrift: Aase Dotterud


Find flere opskrifter her...
Chokoladekage med flødeost
Mandelkage med sommerbær
Roulade med chokoladefyld




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop