Ferskenparfait lavet på honning og yoghurt

Her får du opskriften på en lækker hjemmelavet ferskenparfait på honning og yoghurt, som serveres med friske ferskner og knasende søde mandler. Velbekomme!
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Sommerdessert - ferskenparfait lavet på honning og youghurt
30 min
8 personer
Ferskenparfait
350 g honning (flydende)
1 vaniljestang
6 ferskner
4 æggeblommer (pasteuriserede)
½ l 10% yoghurt
Pynt
2 ferskner i både
40 g flydende honning
60 g mandler

Fremgangsmåde

OBS: Isen skal stå på frys nogle timer, inden den kan serveres.

  1. Flå fersknerne, udsten dem og kog dem møre i halvdelen af honningen.
  2. Tag dem op og mos dem.
  3. Pisk æggeblommerne med resten af honningen og fold ferskenmos, vaniljekorn og yoghurt i.
  4. Stil i fryseren og eller kør det på ismaskine (denne is kræver dog ikke så meget omrøring). Frys det nogle timer.
  5. Servér isen med friske både af ferskner og mandler i honning.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.