Opskrifter

Frugt-streusel

Lørdag, 12. juli 2014af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Lækker dessert a la Tyskland

Opskrift på frugt-streusel

(12 stk.)

250 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 usprøjtet citron
175 g smør
150 g demerarasukker
50 g mandler eller mandelmel
1 stort æg
500 g blandede bær af solbær, ribs, hindbær og blåbær
25 g hasselnødder
25 mandler

Tilbehør
Vaniljeis

PRØV OGSÅ: Blommekage med kokoslåg

Fremgangsmåde til frugt-streusel

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Kom melet i en foodprocessor med bagepulver, citronskal og smør. Blend, til det er en smuldret masse. Blend mandlerne, hvis de ikke allerede er som mel. Kom sukker og mandlerne i melblandingen i foodprocessoren og blend videre. Tag 175 g af dejen fra og blend resten af dejen videre med ægget. Beklæd en lille bagebradepande på 18 x 28 cm med bagepapir. Fordel den klistrede dej fra foodprocessoren i bradepanden. Drys de skyllede bær ud over dejen i bradepanden. Hak nødder og mandler groft og drys dem over bærrene. Fordel dejen uden æg over. Bag kagen i 35-40 min. ved 180º. Servér kagen lun med vaniljeis til.

PRØV OGSÅ: Rabarberkage









Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.