Opskrifter
Blommekage med kokoslåg
Lørdag, 5. juli 2014af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Server den lune kage med lidt vaniljeis. Mums!
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2014/juli/uge-27/mad/27-blommekage-med-kokoslaag-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Opskrift på blommekage med kokoslåg
(6 pers.)
200 g blommer
100 g smør
100 g sukker
1 æg
½ tsk bagepulver
100 g mel
Kokoslåg
50 g smør
50 g sukker
70 g kokos
1 spsk. mel
Tilbehør
Cremefraiche eller vaniljeis
Fremgangsmåde til blommekage med kokoslåg
Skyl blommerne og skær dem i tern. Smelt smørret og pisk æg og sukker luftigt. Rør smørret i æggesnapsen, bland bagepulver og mel og vend det i. Hæld dejen i en smurt sandkageform og fordel blommerne over. Hak smør, sukker, kokos og mel sammen til en smuldredej og fordel den over blommerne. Bag kagen ved 180° i 40 min. og servér den lun med kold cremefraiche eller vaniljeis.