Frugter under låg

(4 pers.)1 bdt. rabarber og250 g jordbær (gerne frosne, eller andre frugter kan anvendes)120 g sukkerKornene af ½ vaniljestangSaft af ½ appelsin Dej:
Af
af Redaktion

(4 pers.)

1 bdt. rabarber og
250 g jordbær (gerne frosne, eller andre frugter kan anvendes)
120 g sukker
Kornene af ½ vaniljestang
Saft af ½ appelsin

Dej:
50 g mandler
50 g marcipan
50 g smør
20 g mel


Rens rabarberne og skær i små stykker. Bland med jordbær, sukker, vanilje og appelsin og kom det i små ramekiner (ovnfaste forme). Bland hakkede mandler med marcipan, smør og mel og læg det over som låg. Bag ved 180° i 20 min. Serveres med vaniljeis.


Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.