Glutenfri gulerods-kokos-muffins

Skønne muffins - også for allergikere
Af
af Redaktion

(8-10 stk.)
300 g boghvedemel
1 spsk. bagepulver
1 tsk. stødt kanel
220 g rørsukker
80 g kokosmel
360 g fintrevet gulerod
2 æg
Revet skal og saft af 1 usprøjtet citron
1½ spsk. honning (flydende)
2 dl nøddeolie el. tilsvarende olie, der passer i det søde køkken
Lidt flormelis til at drysse med

Bland alt det tørre i en skål. Fordel de revne gulerødder deri. Rør æg, citronsaft og -skal, honning og olie sammen og hæld det i det tørre, til det er ensartet blandet. Fordel dejen i 8-10 smurte muffinsforme (evt. forede, faste forme) og bag ved 180° i 25-30 min.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Glutenfri kokosmakroner
Chokolade-blåbærmuffins
Muffins med chokolade

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.