Glutenfri kokosmakroner med mørk chokolade

Disse glutenfri kokosmakroner smager dejligt til den søde tand. Og så tager de næsten ingen tid at lave. Velbekomme!
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Glutenfri kokosmakroner med mørk chokolade
35 min
12 stk
Glutenfri kokosmakroner
2 æg
125 g sukker
200 g kokosmel
50 g hakket mørk chokolade

Fremgangsmåde

  1. Pisk æg og sukker luftigt og vend kokosmelet i.
  2. Afsæt dine kokosmakroner som store toppe på bagepapir og bag dem i en 180° forvarmet ovn i 15-20 min.
  3. Når de er let afkølede, smøres smeltet chokolade på bunden.
  4. Dine kokosmakroner kan fryses eller opbevares i kagedåse.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.