Glutenfri kokosmakroner med mørk chokolade

Disse glutenfri kokosmakroner smager dejligt til den søde tand. Og så tager de næsten ingen tid at lave. Velbekomme!
Af
Af: af Helle Brønnum Carlsen
Glutenfri kokosmakroner med mørk chokolade

Lækre og glutenfri kokosmakroner med mørk chokolade.

Foto: bendtsen+wichmann Photography
Annonce
35 min
12 stk
Glutenfri kokosmakroner
2 æg
125 g sukker
200 g kokosmel
50 g hakket mørk chokolade

Fremgangsmåde

  1. Pisk æg og sukker luftigt og vend kokosmelet i.
  2. Afsæt dine kokosmakroner som store toppe på bagepapir og bag dem i en 180° forvarmet ovn i 15-20 min.
  3. Når de er let afkølede, smøres smeltet chokolade på bunden.
  4. Dine kokosmakroner kan fryses eller opbevares i kagedåse.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.