Glutenfri kokosmakroner med mørk chokolade
Disse glutenfri kokosmakroner smager dejligt til den søde tand. Og så tager de næsten ingen tid at lave. Velbekomme!
Af
Af: af Helle Brønnum Carlsen

Lækre og glutenfri kokosmakroner med mørk chokolade.
Foto: bendtsen+wichmann Photography
Annonce
35 min
12 stk
Glutenfri kokosmakroner
2 æg
125 g sukker
200 g kokosmel
50 g hakket mørk chokolade
Fremgangsmåde
- Pisk æg og sukker luftigt og vend kokosmelet i.
- Afsæt dine kokosmakroner som store toppe på bagepapir og bag dem i en 180° forvarmet ovn i 15-20 min.
- Når de er let afkølede, smøres smeltet chokolade på bunden.
- Dine kokosmakroner kan fryses eller opbevares i kagedåse.

Dessert & Kage
Nem stikkelsbærtrifli med knuste makroner

Dessert & Kage
Kokosmakroner med mandler og mørk chokolade
Annonce








