Grillet rabarberdessert

Når kødet eller fisken har været på grillen, er det både nemt og praktisk med en dessert over grillens eftervarme
Af
af Redaktion

(6 pers.)

500 g rabarberstilke
100 g sukker

Smuldredej
75 g smør
125 g mel
30 g havregryn
50 g hakkede mandler
50 g sukker


Rens og snit rabarberne fint og bland dem med sukker.
For at rabarbernes syre ikke skal lave huller i alufolien, skal der bruges 6 stykker folie a ca. 30 x 30 cm, hvorpå der lægges 6 stykker bagepapir i samme størrelse.
Smuldr smør og mel og tilsæt sukker, mandler og havregryn uden at ælte dejen sammen.
Fordel rabarberne i små høje bunker på papiret og smuldr dejen over. Pak papiret om, så der er lidt luft i pakkerne.
Læg dem på grillristen, når varmen ikke er for kraftig, eller skrab kullene sammen i den ene side og læg pakkerne på risten i den anden side.
Beregn 15-20 min. Server med flødeskum eller vaniljeis.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Super redskab til grønsagerne

Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Stor fragilité med rabarberfløde
Rabarberslush
Hvid chokolademarquise med jordbær






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.