Opskrifter

Jordbær-koldskål

Fredag, 23. maj 2014af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Uhm! Så er der sommerdessert

Opskrift på jordbær-koldskål

250 g jordbær
4 spsk. sukker
2 pasteuriserede
æggeblommer
1 stang vanilje
2 dl ymer
8 dl kærnemælk
Citronsaft

Tilbehør
Kammerjunkere

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Fremgangsmåde til jordbær-koldskål

Mos halvdelen af jordbærrene med halvdelen af sukkeret og skær resten i skiver.

Pisk æggeblommerne skummende med sukkeret og halvér vaniljestangen. Skrab kornene ud af vaniljestangen og pisk dem i æggesnapsen sammen med de moste jordbær.

Tilsæt ymer og kærnemælk, pisk koldskålen sammen og smag den til med citronsaft.

Servér koldskålen sammen med de skivede jordbær og evt. kammerjunkere.

Abonnement på Familie Journal