Ingredienser til kanel-pandekager med appelsin
(6 pers.)
3 æg
1 æggeblomme
70 g smør
2 dl mælk
300 g hvedemel
25 g rørsukker
1 tsk. bagepulver
2-3 spsk. tørrede tranebær
1 spsk. kanel
Smør til panden
Tilbehør til kanel-pandekager
2 appelsiner
Honning
Fremgangsmåde til kanel-pandekager
Smelt smørret. Bland æg med smør og mælk. Bland hvedemel, bagepulver, sukker, finthakkede tranebær og kanel og rør det i æggemassen og rør, til det ikke klumper. Lad det hvile i 10 min. Pensl panden med smør og bag små, tykke pandekager, ca. 3 min. på hver side ved medium varme. Skræl appelsinerne, fjern hinderne og skær dem i smalle både. Gem saften, der løber fra. Server en lille stak pandekager til hver med honning, appelsinskiver og saft.
Find flere opskrifter her...
Hyldeblomst-pandekager med orangecreme
Juleboller
Klatkager
Galleri: Lækker brunch
Byd på brunch




Kartoffelkager med røget laks og estragoncreme
Et anderledes indslag til en brunch
Find opskriften her...


Pandekager med frugtkompot
Super både som dessert og til en festlig brunch.
Find opskriften her...


Spansk kartoffelrøræg med serranoskinke og tomatsalsa
En super start på dagen.
Find opskriften her...






Fillotærter med artiskok, feta og oliven
Super til en anderledes og fyldig brunch
Find opskriften her...


Rabarbervanilje-creme med myslicrunch
God ret til en festlig brunch eller som lækker dessert.
Find opskriften her...


Boghvedeboller
Med bollerne her som en del af morgenmaden, så er grundstenen til en god og produktiv dag lagt.
Find opskriften her...






Bagte blommer og æbler med sukkerslyng
Noget sødt til en dejlig brunch
Find opskriften her...


Lammepølser til brunch
Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af morgenmaden i weekenden, er lammepølserne et godt sted at starte.
Find opskriften her...



