Knasende og sprøde småkager

Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Else Skov fra 7400 Herning. Se hendes opskrift på sprøde småkager her
Af
af Redaktion

Ingredienser til sprøde småkager

(46 stk.)

6 dl Coco Pops (morgenmads­produkt)
125 g blødt smør
125 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
1 æg
60 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
Et nip salt

Sådan gør du
Kom Coco Pops i en plastikpose og knus dem let med en kagerulle. Rør smør, sukker og vaniljesukker sammen og pisk ægget i. Bland mel, salt og bagepulver og vend det i dejen sammen med Coco Popsene. Sæt små klatter dej, med godt mellemrum, på en plade med bagepapir og bag kagerne ved 180° i 12 min.

Opskrift: Else Skov

Prøv også...
Pistacie-tranebærcookies
Kanelstænger

I gang med julekonfekten

Skal du i gang med julens knas og konfekt, finder du her masser af gode opskrifter, der får dig godt i gang...

Lav konfekt og knas til jul

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.