Opskrifter

Moccacreme til diabetikere

Lørdag, 9. juni 2012af Redaktion
En skøn dessert, der kan serveres for diabetikere

(4 pers.)

40 g rosiner
2 spsk. cognac
3 spsk. frysetørret kaffe
2 spsk. kogende vand
4 spsk. Hermesetas Drys-Let eller 1½ tsk. Hermesetas Flydende
250 g kvark
1 dl piskefløde
½ spsk. chokoladespåner

JEG ELSKER DESSERT

Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her

Læg rosinerne i blød i cognac i en time. Bland kaffe, kogende vand og Hermesetas og vend kvarken i. Pisk fløden stiv og bland den i sammen med udblødte rosiner. Afkøles og drysses med chokoladen.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Crêpe d'Orange til diabetikere
Havrekage med jordbær-rabarber
Krydderskorper




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop