Muffins med abrikos og chokolade

Lækre små muffins med abrikos og chokolade
Af
af Redaktion

(15 stk.)

2½ dl piskefløde
100 g mørk chokolade
200 g mandler
160 g flormelis
4 æggehvider
8-10 abrikoser


Varm piskefløden op og smelt chokoladen heri. Varm blandingen godt igennem under omrøring og stil den i køleskabet, til den er helt kold. Blend mandlerne og bland dem med flormelis. Pisk hviderne stive, vend mandelblandingen i og fordel dejen i 15 muffinsforme. Skyl og halver abrikoserne og læg en halv abrikos i hver muffinsform. Bag kagerne ved 175° i 15 min. og lad dem køle af. Pisk den kolde chokoladefløde til den begynder at tykne og kom den i en sprøjtepose. Dekorer kagerne med chokoladecremen og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann


10 superlækre chokoladekager - find din favorit

Find mere lækkert bagværk her...
Solbærdrømme
Medaljer med abrikos og nougatskum
Havrekage med jordbær-rabarber

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.