Opskrifter

Muffins med Nutella-frosting

Mandag, 23. januar 2017af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger Foto: Carina Krüger
Klassiske lyse muffins med en cremet Nutella top og blød nøddecreme i midten. Haps!
(Ca. 12 stk.)

Det skal du bruge til muffins med nutella-frosting:

150 g blødt smør 2 dl sukker 2 æg 3 dl hvedemel 1 tsk. bagepulver 1 tsk. vaniljesukker ½ dl græsk yoghurt el. cremefraiche

Fyld:

Ca. 75 g nøddecreme

Nutella-frosting:

50 g smør 2½ dl flormelis Ca. 2 tsk. lunken stærk kaffe 75-100 g Nutella Prøv også: Muffins med chokolade og peanutscreme

Sådan laver du muffins med Nutella-frosting

Rør smør og sukker blødt. Tilsæt æggene ét ad gangen under omrøring. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker sammen. Vend det med smørblandingen skiftevis med yoghurten. Fordel dejen i muffinsforme, til de er knap trekvart fyldte, og sæt dem gerne ned i en fast muffinsform (så flyder de ikke så let ud).

Fyld:

Læg en klat nøddecreme på hver muffin. Bag kagerne ved 200º midt i ovnen i 12-15 min. Lad dem afkøle.

Nutella-frosting:

Pisk smør, flormelis og kaffe sammen i nogle minutter, så det bliver dejligt luftigt. Tilsæt Nutella. Kom cremen i en sprøjtepose og sprøjt cremen ud på toppen af muffinsene. Prøv også: Scones med mandler Tag et kig i galleriet og find flere lækre muffins...
Flere muffins og cupcakes