Opskrifter

Omelet med jordbær og peber

Onsdag, 4. juli 2012af DANÆG og Tyrstrup Kro
En anderledes dessert - omelet til den søde tand

(2 pers.)

8 friske DANÆG
1 spsk vand
1 spsk sukker
¼ vaniljestang

Jordbær
Lidt flormelis
Frisk kværnet peber

JEG ELSKER DESSERT

Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her

Jordbærrene halveres, drysses med lidt flormelis og vendes hurtigt på en pande med lidt smør
En pande varmes op med lidt olie. Sukkeret blandes med kornene fra vaniljestangen. Æg, vand og sukker piskes med en gaffel og hældes på panden. Vend let i æggene med en spartel eller palet. Omeletten skal være gylden men blød og svampet i midten. Læg jordbærrene i omeletten og fold den. Drys med peber.

Tip: Prøv også med andre bær og frugter. Omeletten kan også serveres kold.




Den perfekte omelet - nemt og hurtigt

Med æg i køleskabet, kan man hurtigt og nemt lave sund, lækker og velsmagende mad. Det er ikke svært at lave den perfekte omelet - følg blot vejledningen her og du kan være sikker på et perfekt resultat.

1. Slå æg ud i en skål og tilsæt vand, salt og peber. Pisk det hele sammen med en gaffel.

2. Panden varmes op med lidt smør eller olie.

3. Hæld æggemassen på panden

4. Skub let i æggemassen til den stivner. Omeletten skal være gylden men blød og svampet i midten.

5. Læg fyld i omeletten, fold den og vend omeletten ud på en tallerken.

6. Server med det fyld du bedst kan lide.


Opskrift: DANÆG og Tyrstrup Kro


Prøv også...


Omelet med rødgrød












Du kan også deltage i konkurrencen om et gourmetophold på Tyrstrup Kro




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop