Det skal du bruge til påskekage:
Dej:
200 g smør
160 g sukker
200 g marcipanmasse
4 æg
60 g hvedemel
80 g finthakkede mandler
4 spsk. sukker
Top:
200 g flødeost naturel
150 g flormelis
1 usprøjtet appelsin
Lidt orange el. gul frugtfarve
Pynt:
Revet appelsinskal og små, gule og orange påskeæg (slik)
Sådan laver du kagen
Rør smørret blødt og luftigt med sukkeret.
Rør revet marcipanmasse i.
Del æggene i blommer og hvider og rør blommerne i smørmassen lidt ad gangen.
Rør mel og finthakkede mandler i dejen.
Pisk æggehviderne til skum og pisk dem seje med sukkeret, så de kan holde luften, mens de vendes i dejen.
Kom dejen i en smurt og raspet springform på ca. 26 cm.
Bag kagen ved 175º i ca. 50 min.
Lad den afkøle.
Rør en creme af flødeost, flormelis og revet appelsinskal.
Tilsæt evt. lidt gul frugtfarve.
Pynt med appelsinskal og små slikæg.
Prøv også: Påske chokoladekage