(Ca. 20 stk.dubletter)
Det skal du bruge til peanutkager:
150 g blødt smør
100 g peanutsmør
2 dl sukker
3 dl hvedemel
1 tsk. bagepulver
2 dl havregryn
1½ dl finthakkede
salte peanuts
Fyld og pynt:
Ca. 1½ dl Nutella med stuetemperatur
Ca. 30 g mørk chokolade
Prøv også: Peanutkager med karamel
Sådan laver du peanutkagerne
Rør smør, peanutsmør og sukker blødt.
Bland resten af ingredienserne sammen og tilsæt dem til smørblandingen.
Bland det hele sammen til endej.
Form dejen til 40 små kugler.
Læg dem på en plade med bagepapir og tryk dem flade.
Bag dem ved 175º midt i ovnen i 10-12 min.
Lad dem afkøle.
Fyld og pynt:
Smør Nutella på undersiden af halvdelen af kagerne.
Læg dem sammen med resten af kagerne.
Hak og smelt chokoladen.
Tegn med løs hånd fine mønstre på kagerne med den smeltede chokolade.
Prøv også: Mandelmarengs