Opskrifter

Rabarberdessert

Mandag, 27. april 2009af Redaktion
(6 pers.)600 g rabarberkompot (af 600 g rensede rabarber og 85 g sukker bagt i ovnen i 10 min. ved 180°)1 kugle syltet ingefær ½ l piskefløde3 spsk.

(6 pers.)

600 g rabarberkompot (af 600 g rensede rabarber og 85 g sukker bagt i ovnen i 10 min. ved 180°)
1 kugle syltet ingefær
½ l piskefløde
3 spsk. sukker
½ tsk. vaniljeessens
100 g marengs

Bland rabarber med ingefær. Pisk fløden til skum og smag til med sukker og vanilje. Kom cremen i en skål. Bland med marengs og fold frugten i. Kan også lægges i lag. Stilles koldt, til det skal serveres.
Til skinken serveres varm kartoffelsalat, stegt fennikel og æblesovs

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen


Mere med rabarber...
Jordbær-rabarbersuppe med tærte og chokoladegitter
Rabarbertrifli med marcipanskum
Frugter under låg


Læs mere om rabarber her