Ingredienser til søde halloweenkager
100 g mel
50 g kakao
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
150 g flormelis
90 g smør
1 æg
2 spsk. hybenmarmelade
½ tsk. orange farve
85 g blødt smør
300 g flormelis
Lakridssnørebånd
100 g flormelis
2 tsk. kakao
1 tsk. vand
36 M&M’s
Alternativ til søde halloweenkager: Mumiekager
Fremgangsmåde til søde halloweenkager
Bland mel, kakao, bagepulver, vanilje sukker og flormelis og hak smørret i. Saml dejen med ægget og læg den på køl i 60 min. Rul dejen ud i 2 mm’s tykkelse og udstik ca. 4 cm store kager med en udstikker eller et glas. Læg kagerne på en plade med bagepapir og bag dem ved 165° i 12 min. Lad kagerne afkøle helt. Blend hybenmarmeladen med smør og flormelis til en ensartet creme og kom en skefuld på halvdelen af kagerne. Skær lakridssnørebåndene ud i 4 cm lange stykker, sæt 8 ben på hver kage og læg en kage over. Rør flormelis, kakao og vand sammen til en glasur og sæt to M&M’s på hver edderkop som øjne og servér.