Julede toscasnitter med marcipan, hvid chokolade og nødder
Mangler du inspiration til årets julegodter? Så kan du prøve disse lækre toscasnitter med marcipan, hvid chokolade og nødder.
Af
Af: af Odense Marcipan

Julede toscasnitter med marcipan, hvid chokolade og nødder
Foto: Odense Marcipan
Annonce
20 min
Toscasnitter
200 g ren rå marcipan
125 g piskefløde
75 g sukker
75 g smør
75 g lys sirup
75 g mandelsplitter
75 g hasselnødder
100 g hvid overtræk
Fremgangsmåde
OBS: Toscasnitterne skal stå på køl natten over, inden de skæres ud i mindre stykker.
- Marcipanen rulles ud i 20 x 10 cm på et stykke bagepapir.
- Kog fløden op med sukker, lys sirup og smør og lad den simre, til den er gylden.
- Tilsæt derefter nødder og mandelsplitter og kog massen færdig, til den har en fastere konsistens.
- Husk at røre i gryden konstant.
- Hæld toscamassen ud på marcipanen og lad det afkøle til dagen efter.
- Udskæres i mindre stykker efter ønske og bundene pensles med hvid overtræk.
- Toscasnitterne opbevares på køl i en kagedåse ind til servering.

Dessert & Kage| Galleri
Hjemmelavede godter: Klassisk julekonfekt

Opskrifter
Citronsnurrer med marcipan
Annonce








