Opskrifter

Æg med karrysalat og rejer

Mandag, 18. april 2011af Redaktion
En skøn anretning til påskebordet

(6 pers.)

6 æg, kogt næsten hårde (8-9 min.)
½ dl mayonnaise
1 tsk. mild karry
2-3 spsk. tyk yoghurt
Salt og peber
200 g rejer

Tilbehør
Dild og citron

Når æggene er kogt, pilles de og halveres. Blommen tages ud og moses med mayonnaise, karry, yoghurt, salt og peber. Smages til og puttes op i de tomme hvider igen. Pyntes med rejer og dild.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

FINE SKÅLE PÅ BORDET

Flot og klassisk skålesæt fra Ib Laursen i isblå.
Sættet kan købes på Familie Journal shoppen til 299 kr.

Find flere opskrifter her...
Karrysild
Fiskefilet med remouladesovs
Æggereder


Find inspiration til påskefrokosten her...



Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop