Karrysild

Sild til påskefrokosten
Af
af Redaktion

(6 pers.)

200 g marinerede, gammeldags, modnede sild (drænet vægt)
1½ æble i tern
2 hårdkogte æg i både
2 kogte kartofler i tern

Dressing
1 dl cremefraiche 18%
½ dl mayonnaise
1 tsk. mild karry
Salt og peber

Pynt
Hakket purløg

Kog kartofler og æg. Skær de marinerede sildefileter i mindre stykker og læg dem lagvis med æble i tern, æg i både og kartofler i tern. Rør dressingen sammen og hæld den over. Lad det trække så længe, du kan nå. Rør først rundt ved servering. Pynt med hakket purløg.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

FINE SKÅLE PÅ BORDET

Flot og klassisk skålesæt fra Ib Laursen i isblå.
Sættet kan købes på Familie Journal shoppen til 299 kr. (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Fiskefilet med remouladesovs
Æg med karrysalat og rejer
Gyldne dråber


Find inspiration til påskebordet her...




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.