Sprøde og klassiske hapsere til tebordet: Engelske agurkesandwiches
Sprøde, cremede og klassisk britiske - engelske agurkesandwiches er den perfekte lille hapser til tebordet eller som let sommersnack.
Af
Af Rikke Larsen Foto: Tia Borgsmidt

15 min
12 stk
Engelske agurkesandwiches:
1 stor agurk
12 skiver toastbrød
250 g flødeost naturel
4 spsk. god mayonnaise
½ citron
1 håndfuld frisk dild
Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Skyl agurken, og skær den i skiver (gem et par skiver agurk til agurkevand).
- Læg agurkeskiverne på et stykke køkkenrulle, så de bliver drænet.
- Rør flødeost, mayonnaise og 1 tsk. citronsaft sammen i en skål.
- Skyl og hak dild, og rør det i flødeostblandingen.
- Smag til med salt og peber.
- Skær skorperne af toastbrødet.
- Anret flødeostblandingen og agurkeskiver på halvdelen af brødskiverne, og læg de resterende brødskiver ovenpå.
- Skær dine sandwiches i trekanter.
- Læg et par skiver agurk i en vandkaraffel med vand og evt. isterninger, og server sammen med de frisklavede agurkesandwiches.

Opskrifter