Sprøde og klassiske hapsere til tebordet: Engelske agurkesandwiches

Sprøde, cremede og klassisk britiske - engelske agurkesandwiches er den perfekte lille hapser til tebordet eller som let sommersnack.
Af
Af Rikke Larsen Foto: Tia Borgsmidt
Engelske agurkesandwiches
15 min
12 stk
Engelske agurkesandwiches:
1 stor agurk
12 skiver toastbrød
250 g flødeost naturel
4 spsk. god mayonnaise
½ citron
1 håndfuld frisk dild
Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Skyl agurken, og skær den i skiver (gem et par skiver agurk til agurkevand).
  2. Læg agurkeskiverne på et stykke køkkenrulle, så de bliver drænet.
  3. Rør flødeost, mayonnaise og 1 tsk. citronsaft sammen i en skål.
  4. Skyl og hak dild, og rør det i flødeostblandingen.
  5. Smag til med salt og peber.
  6. Skær skorperne af toastbrødet.
  7. Anret flødeostblandingen og agurkeskiver på halvdelen af brødskiverne, og læg de resterende brødskiver ovenpå.
  8. Skær dine sandwiches i trekanter.
  9. Læg et par skiver agurk i en vandkaraffel med vand og evt. isterninger, og server sammen med de frisklavede agurkesandwiches.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.