Agurkesuppe med røget laks

Server en frisk agurkesuppe på en skøn forårsdag
Af
af Redaktion

Ingredienser til agurkesuppe med røget laks

(4 pers.)

2 agurker
1 lille løg
1 fed hvidløg
1½ dl cremefraiche
75 g daggammelt brød
1 spsk. lys vineddike
1 dl jomfru olivenolie
5 dl grønsagsbouillon

Fyld og tilbehør
100 g røget laks
Snittet dild
Flutes


Fremgangsmåde til agurkesuppe

Skær agurkerne i grove tern. Pil løg og hvidløg og skær dem i tern. Skær brødet i tern. Miks det hele i en blender sammen med bouillon, cremefraiche, vineddike og olie til en cremet konsistens. Smag til med salt og peber og sæt suppen koldt et par timer. Servér suppen med strimlet laks og dild og byd flutes til.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Agurkerand
Påskefrokost-lagkage med æg og laks


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.