Appelsinsyltede courgetter

800 g gule og grønne courgetter6 dl eddike300 g sukker1 tsk. salt4 hele nelliker1 spsk. hele sennepsfrøReven skal og saft af 1 usprøjtet appelsinEvt.
Af
af Redaktion

800 g gule og grønne courgetter
6 dl eddike
300 g sukker
1 tsk. salt
4 hele nelliker
1 spsk. hele sennepsfrø
Reven skal og saft af 1 usprøjtet appelsin
Evt. konserveringsmiddel

Skyl courgetterne, og skær dem i bjælker, 3-4 cm lange.
Kog eddike, sukker, salt, nelliker og sennepskorn sammen. Kog courgettestykkerne 2-3 min. i lagen under låg. Tag dem op med en hulske, og læg dem i et skoldet glas eller krukke. Kog lagen lidt ind, og tilsæt appelsinskal og saft. Tag gryden fra varmen, og tilsæt evt. konserveringsmiddel. Hæld lagen over courgetterne, og lad dem trække 3-4 dage, inden de prøvespises.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.